apple laptop notebook office

Előbb-utóbb minden vállalkozásnak szükséges saját üzleti weboldal készíttetésében gondolkodnia. Kell egy olyan felület, ami folyamatos megjelenést biztosít az online világban. Erre kiváló a WordPress.

WordPress weboldal értékei

Ha már eldöntötted, hogy szeretnél saját weboldalt, érdemes átgondolni azt, hogy kivel csináltatod és egyedi fejlesztésű, vagy wordpress alapú weboldalt szeretnél.

  • Az egyedi fejlesztésű weboldalt saját magad nem fogod tudni egyszerűen módosítani, minden egyes módosítás igénylése esetén újra fel kell keresned azt a szakembert, aki készítette. Előfordul olyan komplex feladat, amely során elengedhetetlen az egyedi fejlesztés.
  • A másik lehetőség a wordpress alapú weboldal. Ezt szintén lehet egyedi igények figyelembevételével készíteni. Nagyon sokféle kiegészítő plugin létezik, melyekkel egyedi igényeket lehet megvalósítani, például időpontfoglalási lehetőség, foglalási rendszer. Ami nagyon szuper, hogy kapsz hozzá admin felületet, amelyen keresztül akár saját magad könnyedén tudsz szövegeket, képeket, tartalmat módosítani. Tehát a wordpress weboldal nagy előnye, hogy az elkészítéssel kell csupán szakértőt megbíznod, utána viszont a tartalmat kedved szerint módosíthatod.

A WordPress weboldal rengeteg extra funkcióval bővíthető, ezért nagyon könnyen egyedi igényekre lehet szabni.

Lehet például építőipari, szépségipari, bármilyen más szolgáltató, vagy ingatlanközvetítő vállalkozásod, vagy webáruházad termékekkel, vagy szeretnél az oldaladon bizonyos tartalmakat felhasználói regisztrációhoz kötni, esetleg szeretnél online fizetést a weboldaladra, tanfolyamokat értékesítenél, vagy letölthető online termékeket, stb. Bármilyen üzleti célra találunk megoldást.

A megfelelő online jelenlét felépítése a színvonalas vállalkozások számára elengedhetetlen.

Kiemelten fontos, hogy a weblapkészítés ne rövidtávra szóljon, ezen ne spórolj! Hosszútávon a spórolás mindenképp ráfizetéses lesz! Ráadásul vásárlókat/ügyfeleket veszíthetsz.

A honlapod minőségi, keresőoptimalazilált legyen. Fontos a mobilbarát kialakítás, mobilon, tableten, asztali gépen is felhasználóbarát kialakítású legyen. A keresőoptimalizálás mellett, közösségi média integráció, egyéb marketing eszközök, könnyen kezelhető admin felület, biztonságos SSL, egyedi e-mail címek, támogatás, karbantartás is mindenképp alapvető követelmény.

Weboldal létrehozása

Először is a weboldal létrehozásához domain névre lesz szükséged. A domain név alapján találják majd meg a webhelyed. A domain név mellett szükséged lesz tárhelyre is, amin a weblapod lesz tárolva.

Ezután következik a célközönséged meghatározása és azok az eszközök, kulcsszavak, melyekkel meg lehet Őket szólítani, amire felfigyelnek. Tehát mik lesznek lesz a te kulcsszavaid? Azon a kérdések között nézz szét, amelyekre a leendő ügyfeleid a választ keresik.

Fel kell építeni a leendő weboldal szövegezését, struktúráját, kinézetét, színvilágát, stb.

Weboldal felépítésére javasolt menüpontok:

  • Bemutatkozás
  • Termékek, vagy szolgáltatások felsorolása és leírása
  • Galéria, képek, referenciák
  • Ajánlatkérés
  • Saját blog
  • Gyakran ismételt kérdések
  • Elérhetőség

Ha megvan a vázlat, kezdd el kidolgozni részletesen. Fontos, hogy a szöveg a fő kulcsszavak köré épüljön, a keresőoptimizálás miatt.

Válassz profi weboldal készítőt magadnak, kezdjük el az együttműködést!

Webáruházas szolgáltatásainkat azonnal megrendelheted és máris elkezdjük a munkát. Ha egyedi funkciókra van szükséged, hívj: +36308380807 -es telefonszámon és küldünk részletes árajánlatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük