apple laptop notebook office

Előbb-utóbb minden vállalkozásnak szükséges saját üzleti weboldal készíttetésében gondolkodnia. Kell egy olyan felület, ami folyamatos megjelenést biztosít az online világban. Erre kiváló a WordPress.

WordPress weboldal értékei

Ha már eldöntötted, hogy szeretnél saját weboldalt, a wordpress rendszere egy kiváló lehetőség a megvalósításhoz.

A WordPress weboldal rengeteg extra funkcióval bővíthető, ezért nagyon könnyen egyedi igényekre lehet szabni.

Lehet például építőipari, szépségipari, bármilyen más szolgáltató, vagy ingatlanközvetítő vállalkozásod, vagy webáruházad termékekkel, vagy szeretnél az oldaladon bizonyos tartalmakat felhasználói regisztrációhoz kötni, esetleg szeretnél online fizetést a weboldaladra, tanfolyamokat értékesítenél, vagy letölthető online termékeket, stb. Bármilyen üzleti célra találunk megoldást.

A megfelelő online jelenlét felépítése a színvonalas vállalkozások számára elengedhetetlen.

Kiemelten fontos, hogy a weblapkészítés ne rövidtávra szóljon, ezen ne spórolj! Hosszútávon a spórolás ügyfélvesztés, mindenképp ráfizetéses lesz!

A honlapod minőségi, keresőoptimalizált legyen. Fontos a mobilbarát kialakítás, mobilon, tableten, asztali gépen is felhasználóbarát kialakítású legyen. A keresőoptimalizálás mellett, közösségi média integráció, egyéb marketing eszközök, könnyen kezelhető admin felület, biztonságos SSL, egyedi e-mail címek, támogatás, karbantartás is mindenképp alapvető követelmény.

Weboldal létrehozása

Először is a weboldal létrehozásához domain névre lesz szükséged. A domain név alapján találják majd meg a webhelyed. A domain név mellett szükséged lesz tárhelyre is, amin a weblapod lesz tárolva.

Ezután következik a célközönséged meghatározása és azok az eszközök, kulcsszavak, melyekkel meg lehet Őket szólítani, amire felfigyelnek. Tehát mik lesznek lesz a te kulcsszavaid? Azon a kérdések között nézz szét, amelyekre a leendő ügyfeleid a választ keresik.

Fel kell építeni a leendő weboldal szövegezését, struktúráját, kinézetét, színvilágát, stb.

Weboldal felépítésére javasolt menüpontok:

  • Bemutatkozás
  • Termékek, vagy szolgáltatások felsorolása és leírása
  • Galéria, képek, referenciák
  • Ajánlatkérés
  • Saját blog
  • Gyakran ismételt kérdések
  • Elérhetőség

Ha megvan a vázlat, kezdd el kidolgozni részletesen. Fontos, hogy a szöveg a fő kulcsszavak köré épüljön, a keresőoptimalizálás miatt.

Válassz profi weboldal készítőt magadnak, kezdjük el az együttműködést!

Webáruházas szolgáltatásainkat azonnal megrendelheted és máris elkezdjük a munkát. Ha egyedi funkciókra van szükséged, hívj: +36308380807 -es telefonszámon és küldünk részletes árajánlatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük