A pénzvisszatérítési garancia fogalma, feltételei

Ha Ön egy termék átvételét követő 14 napon belül a „Kapcsolat” oldalon ( www.wurt.hu/kapcsolat ) keresztül elküldött üzenetben jelzi, hogy élni szeretne az elállás jogával, akkor a szolgáltató visszafizeti a termék díját.

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a szolgáltató a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg. A fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti.

Az elállás jogának feltételei:

A terméket/szolgáltatást csak bontatlan, használatlan állapotban tudjuk visszaváltani. Miután Ön jelezte, hogy élni szeretne az elállás jogával, 14 napon belül vissza kell küldenie a rendelt terméket. Utánvéttel küldött csomag részünkről történő átvétele nem lehetséges. A pénz visszatérítése csak a termék visszaérkezése után lehetséges.

Teljesítési határidő

Az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mailben jelezzük.

A Szolgáltató kötelezettségei a fogyasztó elállása esetén

A Szolgáltató visszatérítési kötelezettsége

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően ha a fogyasztó eláll a szerződéstől, a szolgáltató legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által megfizetett termék vételárat, amennyiben a termék visszaküldésre került.

A Szolgáltató visszatérítési kötelezettségének formája

Elállás esetén a szolgáltató a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A szolgáltatót nem terheli felelősség a fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt.

Visszatartási jog

A Szolgáltató mindaddig visszatarthatja a fogyasztónak visszajáró összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta. Utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni.

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

A termék visszaszolgáltatása

Ha a fogyasztó eláll a szerződéstől, köteles a terméket/szolgáltatást haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve a szolgáltatónak átadni.

A fogyasztó viseli a termék/szolgáltatás visszaküldésének költségét, amelyet a szolgáltató címére kell visszaküldeni.

Szolgáltató adatai:

Webshop neve: Weboldal készítés, informatikai és ügyviteli megoldások

www.wurt.hu
E-mail: ge@wurt.hu
Telefonszám: +36308380807
Cégnév: Gulyás Edina Mária E.V. , 5350 Tiszafüred, Bán Zsigmond út 34.