A Tisza-tó környéki települések vállalkozói számára is extra bevételteremtő lehetőséget ajánlunk, saját weboldal készítésével. A Tisza-tó 100 km-es körzetében vállalunk akár kiszállást is, bár a szolgáltatásainkat többnyire online végezzük, így semmilyen távolság nem jelent akadályt.

Ha eldöntötted, hogy növeled a bevételeidet egy saját honlappal, mindenképp szükséges egy megbeszélés ahhoz, hogy felmérjük az igényeket, elképzeléseket, mert ennek függvényében tudunk árajánlatot küldeni.

A megbeszélés és az árajánlat elfogadása után domaint és tárhelyet szükséges vásárolni, ezzel elkezdjük a munkát. Elérhető domain neveket itt tudod ellenőrizni: Kattints ide!

Mindenképp nézd meg a weboldal készítés költségeit és részleteit!

Tiszafüreden ingyenes kiszállást biztosítunk, más településekre kedvezményes kiszállási díjjal kalkulálunk. Viszont erre inkább csak oktatás igénylés esetén lehet szükség. A weboldal készítés folyamatát, a kapcsolattartást online végezzük.

Hívj a +36308380807 -es telefonszámon, vagy küldj e-mailt: ge@wurt.hu e-mail címre.

Kiszállási lehetőség: Poroszló, Sarud, Újlőrincfalva, Tiszanána, Kisköre, Abádszalók, Tiszaszőlős, Tiszaörvény, Tiszaderzs, Tiszaigar, Tiszaörs, Kunhegyes, Kunmadaras, Karcag, Berekfürdő, Hortobágy, Egyek, Tiszavalk, Tiszadorogma, Mezőkövesd, Zsóri-fürdő, Tiszadada, Tiszabábolna, Tiszacsege, Ároktő, Négyes, Besenyőtelek, Füzesabony, Mezőtárkány, Heves, Tiszabura, Tiszaroff, Tiszagyenda, Tiszaszentimre, Kisújszállás, Kenderes, Püspökladány, Nádudvar, stb.

Ha extra funkciókra van szükséged, hívj, vagy kérj árajánlatot! Ha egy alap funkciókkal rendelkező profi weboldalra, webshopra van szükséged, válaszd ki itt: