Egy weboldal folyamatos pénztermelő lehetőség minden vállalkozás számára.

Az első egyik legfontosabb dolog, a domain név kiválasztása lesz. Segítünk ellenőrizni, hogy foglalható-e a kiszemelt domain név. A domain és a tárhely foglalása után megbeszéljük a leendő weboldal formai lehetőségeit, a képeket, szövegezést. Ez után a készülő weboldallal kapcsolatban folyamatosan kommunikálunk annak érdekében, hogy az elképzeléseidhez a lehető legjobban illeszkedjen az oldal. Az elkészült munka átvételét követően is bármikor számíthatsz ránk, ha bármilyen kérdésed, kérésed lenne.

Weboldal készítés és szövegírás árak:

Domain név: 2 000 – 3 000 Ft/év

Tárhely: 15 000 – 20 000 Ft/év

Weboldal készítés: (egyszeri költség) 150 000 Ft-tól.

Webáruház készítés: Megbeszélés alapján adunk részletes árajánlatot.

További egyedi funkciók, extra modulok létrehozása: egyedi árajánlat alapján

Szövegírás: Segítünk közösségi médiában történő megjelenésben, Facebook bejegyzések készítésében, hírlevelek összeállításában, PR cikk írásában, weblap szövegezésben, webshop termékleírásokban, bármilyen egyéb szövegezésben, stb. Szövegírás díja: 10 Ft/karakter.

Oktatás: 10 000 Ft/óra

Az ár meghatározása a szöveg, képek, modulok, extra funkciók alapján történik.

Áfa mentes számlát állítunk ki, így áfa fizetés nincs.

További költség lehet:

Keresőoptimalizálás, online marketing, GDPR adatvédelmi tájékoztató, ASZF elkészítése a honlapra, prémium sablon, extra modulok.

Szabad domain neveket itt tudod ellenőrizni:

https://www.domdom.hu/domain/domain-ellenorzes

Szolgáltatás megrendelése:

Megrendelheted egyszerűen, webshop-on keresztül a megfelelő szolgáltatás csomagot. Ha egyedi kérésed van, kérlek keress e-mailben, telefonon, vagy ajánlatkérő űrlap kitöltésével és mielőbb egyeztetjük a részleteket.

A megbeszélés után részletes árajánlatot küldünk. Az árajánlat elfogadása után elkezdjük a közös munkát. Egyszerű, bemutatkozó weboldal elkészítését kb. 2 hetes határidővel tudjuk vállalni, szabad kapacitástól függően, melyet az árajánlat tartalmazni fog.

E-mail: ge@wurt.hu

Tel.: +36308380807

Ajánlatkérés